Za ulazak na sajt kliknite ispod
Da li je moguće da je ovo promaklo policiji: Zoran Marjanović nije kriv? Ovo će se desiti za 9 dana! – Apotekica

Da li je moguće da je ovo promaklo policiji: Zoran Marjanović nije kriv? Ovo će se desiti za 9 dana!

Suđenje treba da se održi 28.maja i 5 juna to je za par dana! Za tada se predviđa da trebaju da budu saslušani svjedoci koji nisu uspjeli da stignu na predhodno ročište ste se sada očekuje da će doći i da će sve polako da ispliva na vidjelo.

Pored svjedoka koji trebaju da dođu bit će saslušani i vještaci Zorana Stankovića i Milan Kunjadić koju su radili obduckiju pjevačice to jeste utvrdili kako je stiglo do smrti. Samim tim oni će da iznesu svoje vještačenje i objasne na koji način je ubica izvršio ubistvo.

Kako naime stoji u toj optužnici protiv njenog supruga Zorana Marjanovića, sudski vještaci su utvrdili da se nesretna pjevačica borila sa ubucom sve dok nije umrla!

ZADOBILA JE PUNO POVREDA U PREDJELU GLAVU!

Naime kako vještačenje govori Jelena Krsmanović je dobila jako puno nagnječenja mozga i to od udaraca od strane metalnog predjela. Prve povrede koje je dobila pjevačica jeste kada je pjevačica već tada imala obučeni gornji dio trenerke i kapuljači na glavi.

Te je imala ubodne rane na desnom laktu te ubodnu ranu u zadnjoj četvritini tjemena. Opisane rane su nastale od drugog lica sa dva uboda šiljastim predmetom.-stoji u optužnici protiv Zorana.

IMA I KLJUČNI SVJEDOK CIJELE OVE PRIČE

Pored svih tih sudskih vještaka sada se očekuje i suđenje sa pjevačicinom tetkom Ljubicom. Ova žena je ključni svjedok, te ona četiri godine od smrti pjevačice nije saslušana a trebala j jer je znala sve u odnosima između porodice Marjanović i Krsmanović te kako se Zoran odnosio prema Jleeni prije njene smrti.