Cijeli region u velikom šoku: Dječak postao otac, a njegova supruga koja je maloljetna živi sa njim! Roditelji su jako ponosni na njih! – Apotekica

Cijeli region u velikom šoku: Dječak postao otac, a njegova supruga koja je maloljetna živi sa njim! Roditelji su jako ponosni na njih!

Mladi dječak je doveo prije par mjeseci u selo u blizini Đurđevca jednu djevojčicu te svojim roditeljima je izjavio da je ona njegova djevojka. Sa njom ima redovne odnose, gotovo u svakoj sobi kako je reka omedijima. Ne sam da su mu roditelji sve ovo dopustili nego su mu pomagala i svo vrijeme klimali glavom. Ova djevojčica je čak nakon nekog vremena i dobila dijete.

Nakon što se njihovo dijete rodilo u sve ovo se uključilo pravosuđe i radi nepažnje ovih roditelja podnesena je i optužnica. Mnogi navode da se sumnja da su julu 2017. godine u Đurđevcu , roditelji ovih maloljetnika mlađih od 16 godina dozvolili svom sinu da dođe u kuću i da živi sa svojom isto tako maloljetnom djevojkom. Obavljali su potrebne kućanske poslove a njihov sin je imao redovno vezu sa djevojkom. Nekada i dok su drugi ukućani gledali i govorili su “Moj sin, moj ponos” Imamo jako slatkog unuka . “I ja i supruga ga jako volimo” rekao je otac od dječaka.” Kada su ga pitali da li ima neke fantazije oko svoje snahe, on je jako bijesan i ljut negirao za to.

“Ma meni to nikada ne bi palo na pamet. Ja imam divnu ženu, koju jako volim i poštujem. Rodila mi je sedmero djece ali ko zna možda i osmo dođe. Nikada u životu ne bi prekinuo jako dobar i kvalitetan odnos sa mojim sinom. Ja nisam čudovište koje zlostavlja svoju djecu.” rekao je on.

Izvještaji koji su stigli govore kako je ona zatrudnila nakon što je došla u njihov dom. Nakon toga i otac i majka su se branili šutnjom. Sada se radi na tome da dobiju uvjetnu kaznu.