Za ulazak na sajt kliknite ispod
Cijeli region tuguje: Zar i on da nas napusti! Sinoc je poginuo on, a ovo su detalji potresne nesreće! – Apotekica

Cijeli region tuguje: Zar i on da nas napusti! Sinoc je poginuo on, a ovo su detalji potresne nesreće!

Dvedesetdevetogodišnji Stefan Petrović dolazi iz jednog Čačanskog naselja Atenica i on je poginuo u jako teškoj i stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u petak naveče oko 11:45 na cesti Miloš Veliki i to nekoliko stotina metara od naplatne rampe u Preljini koja se nalazi kod Čačka. Njegovo beživotno tijelo je pronađeno iza ponoći na ulici i nakon što je preko njegovog tijela prešlo nekoliko automobila. Sam prizor ove nesreće je bio jeziv i za one najuskusnije policajce.

Prema navodima medija, Stefan je bio u automobilu “Opet Astra” i kretao se tada iz pravca Beograda. U još uvijek nerazrješenim okolnostima, radi velike i neprilagođene brzine u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad automobilom te je udario u branik te e počeo prevrtati. Tokom prevrtanja mladić je ispao iz automobila iu sletilo je auto u kanal kraj ceste i bilo je na krovu.

Kada je policija stigla nikome nije jasno gdje se nalazilo tijelo od mladića. Naime nakon određenog vremenskog perioda utvrdilo se o čemu se radi. Njegov automobil je bio više od 100 metara od njegovog tijela. Mladić nije koristio sigurnosni pojas.

Dok je ležao na cesti, njegovo tijelo je pregazilo više od 4 automobila. Svi ovi vozači su osjetili nešto pa su stali i nakon što su vidjeli prizor jedni za drugim zvali su policiju.Obdukcija će da pokaže da li je on bio živ kada je ispao iz automobila ili je smrt nastupila poslije kada su ga automobili pregazili.