Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Cijela Srbije plače i tuguje: Evo ko je jutros zauvijek nas napustio! TUŽNE vijesti se pojavile u javnosti – Apotekica

Cijela Srbije plače i tuguje: Evo ko je jutros zauvijek nas napustio! TUŽNE vijesti se pojavile u javnosti

Skoro pa svaki dan u javnosti se pojave informacije koje su jako potresne i jako tužne. Skoro pa svaki dan mi čujemo neke informacije vezane za smrt poznatih ličnosti, za bolest i za potresne njihove životne priče. Nema ni dana bez toga.

Doktor Svetislav Mišić koji je specijalista interne medicine i magistar endokrinologije, je umro u 67.godini svog života u nedelju u ranim jutarnjim satima i to na Kliničkom centru u Nišu.

Naime Doktor Misić je ostavio jako veliki trag prije svega u znanstveno-istraživačkom radu i to sve na polju liječenja dijabetisa i gotovo čitav radni vijek je vodio on Dispanzer za liečenje dijabetesa u Domu zdravlju u Vranju. Pacijenti, kolege, i svi njegovi prijatelji će da ga pamte kao jednog jako dobrog i prije svega nesabično dobrog čovjeka i uvijek je tu da pokaže zdravlje i svaku svoju pomoć a nakon toga kao izvrsni stručnjak medicine- rekao je u najavi.

Master sci. med. Dr- Svetislav Mišić je inače rođen 11. lipnja 1954.godine i to u Vranju.

Nakon srednje škole on je završio MEDICINSKI FAKULTET u Nišu te je tu završio i poslijediplomski studij endokrinologije i specijalističke studije interne medicine.

On je iza sebe ostavio naime suprugu, kćerku i sina. Vrijeme i mjesto sprovoda će biti poslije naknadno objavljeno.