Za ulazak na sajt kliknite ispod
Cijela estrada je sada u suzama: Poznata pjevačica jako teško bolesna! Prognoze ljekara ne obećavaju… Ovo je njena poruka (FOTO) – Apotekica

Cijela estrada je sada u suzama: Poznata pjevačica jako teško bolesna! Prognoze ljekara ne obećavaju… Ovo je njena poruka (FOTO)

U zadnje vrijeme mi jako često čujemo jako ružne i tužne vijesti koje se javljaju na našoj muzičkoj sceni kao i sportska u cijelom svijetu koja su oko nas. Pored pandemije koronavirusa koja nam se javila i koja je napravila jako puno problema kao i što je oduzela jako puno života nekih slavnih osoba i ličnosti a neki su od njih zadnjih nekoliko mjeseci umrli od virusa ili u nesrećema ili pak u nekim drugim teškim bolestima.

Vijest koja nam se sada pojavila i koja stiže jeste informacija vezana za poznatu pop pjevačicu Madonu koja ima sada jako velike probleme sa kičmom. Madona je inače dama koja je porijeklom Italijanka i to je početkom osamdesetih godina pokorilaa Ameriku ali i jako brzo i cijeli svijet je bio pod njenim nogama. Sve do danas ona traaje i svaki dan objavljuje hitove i ima preko desetine miliona obožavalaca. Poznato je da se prije muzičke karijere Madona bavila plesom i sve je te godina ona i vježbala naporno ali je sad bila primorana da napusti sve fizičke aktivnosti i da se tako održi.

Koncerti koje je ona održavala iz dana u dan i ples koji je tada izvodila na bini kao i naporne vježbe koje je tada radilo je ostavilo jako puno traga na njeno tijelo i njenu kičmu te joj ovo sada sve javlja jako velike probleme i bolove. Ona je rekla da je svaki koncert za nju bio prava radost ali da više ne može da prati taj ritam. Priznala je da su godine u pitanju i da ne može sada da izdrći sve napore koje je podnosila dok je bila dosta mlađa