Za ulazak na sajt kliknite ispod
Čestitke Nedi stižu sa svih strana! Pjevačica se uvukla u maleni bikini a svi u šoku kada su vidjeli kako baka u 7.deceniji izgleda! (FOTO) – Apotekica

Čestitke Nedi stižu sa svih strana! Pjevačica se uvukla u maleni bikini a svi u šoku kada su vidjeli kako baka u 7.deceniji izgleda! (FOTO)

Pjevačica Neda Ukraden je sada više od pet decenija na javnoj sceni i svima je poznato da je ona jako poznata svima po svom pjevačkom talentu i po mnogim svojim tadašnjim hitovima i poznata je po tome da ima stas ali i ljepotu i za nju se kaže da je kao vino što je starija sve je bolja i sve je ljepša a takve komentare dobija i na društvenim mrežama kada ona objavi neku od svojih slika. Neda je uvijek važila za jednu ljepotoci ali uvijek je gledala da to bude i u trendu i da sve mlade djevojke mogu da se ugledaju na nju i da se ona osjeća prije svega korisno.

Mada joj je karijera uvijek išla dobro kada je njen privatni život u pitanju tu nije bilo vaš sve onako kako bi neko poželio i mnoge stvari je Neda tu morala da radi sama i to bez ičije tada pomoći. Neda ima samo jednu kćerkicu Jelenu sa kojom je sama ostala nakon što se tada razvela od svog muža i njena kćerkica Jelena je bila jako mala tada. Ona je uvijek govorila kako joj je žao što nije imala više djece ali kćerka joj je ispunila želju tako što su joj podarili troje unućadi. Ona je rekla kako zaista uživa u ulozi bake i mnogi joj radi izgleda nikada ne bi rekli da je ona baka a sada skoro ima pa 70 godina. Pored toga aktivno trenira i nastupa.

Ovih dana Neda polako počinje da najavljuje i premijeru svoje nove pjesme i to je dokaz da ona ne želi da ide u penziju te se sada i dalje osjeaća dovoljno jako i ima dosta toga da ponudi. Ovo je ona ljeto odlučila da provodi u Crnoj Gori te su se od tada pojavile slike ove.