Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ceca ponovo išla na estetske operacije: Zategnula lice, te je godine vratila unazad barem 10 godina! (FOTO) – Apotekica

Ceca ponovo išla na estetske operacije: Zategnula lice, te je godine vratila unazad barem 10 godina! (FOTO)

Veliki broj njenih fanova ali i oni koji nisu ljubitelji njene muzike i karijere, nazivaju Svetlanu Cecu Ražanatović divom. Oni nju smatraju da je kao vino, to jeste što je starija sve je više bolja i ljepše izgleda.

Svetlana Ceca Ražnatović je već godinama jedna od najatraktivnijih i najboljih pjevačica a sa svojom zadnjom objavom na Instagramu ona je privukla jako puno pažnje i svi su to prokomentarisali.

Mnogo njih su govorili da Ceca sada izgleda kao neka djevojka a među prvim se od poznatih ličnosti ispod njene objave javila Milica Todorović a zadnji je bio i popularni Đani koji je ostavio komentar koji je jako karakterističan za njega te je napisao “Familija” te stavio smajlić srca.

Mnogi su mišljenja sada da Ceca i dalje izgleda jako fenomenalno za svoje godine, te da kada je u društvu sa svojom kćerkicom Anastasijom ne može da primjeti se da joj to majka.

Mnogo ipak govori da ovakav mladalački izgled ima Ceca zahvaljući redovnim plastičnim intervenciama kojima se ona vraća godinama unazad. Ona jako često odlazi na plastične operacije, zatezanja lica, zatezanja tijela i ako je već u poznim godinama ona se trudi da izgleda što bolje.

Ona zadnjih dana uživa sa svojom novom snajkom Bogdanom, dok je njen sin Veljko na pripremama za boks meč a njena kćerka Anastasija uživa na egzotičnim destinacijama sa svojim prijateljima a možda i sa dečkom, ne zna se jer ona na društvenim mrežama ne objavljuje slike sa dečkom.

Pogledajte koju je ona sliku objavila i kakve je komentare dobila