Ceca odlučila da podijeli Veljkovu sliku dok je bio maleni dječak: Sin je bio oko lavova a njegova reakcija sve zaprepastila! Zar može ovakva majka biti?

Poznata i naša najpopularnija folk pjevačica, kako je mnogi nazivaju diva, Srpska majka, Svetlana Ceca Ražnatović je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podijelila nesvakidašnje situacije iz djetinjstva njenog sina Veljka Ražnatovića. Ovo je slika koja je sve zaprepastila.

Na slici se može vidjeti kako je maleni bokser naime uživao u kavezu sa malenim lavovima a straha nije imao ni malo. To je negdje naglašavalo da će ovo da postane jedan dečko koji je zaista neustrašiv kakav je i sada postao kao dečko. Naime poznata je činjenica da Arkanov sin, mladi Veljko niže veliki broj pobjeda u bokserskom ringu i osvaja medalje.

Ipak sada možete ispod sda pogleda i sami sliku kako je izgledala ova slika i događaj mladog Veljka sa lavovima.

Očigledno na slikama možete da vidite kako je mladi Veljko imao veliku ljubav prema životinjima i to od malenih nogu. Majka Ceca je bila jako ponosna na to. Sama je rekla da je ovo velika ljubav i to je pisalo tada u opisu slike.

Lav je životnjska vrsta iz porodice mačaka a za razliku od nekih drugih životinja i mačaka, lavovi uvijek žive u čoporima, a njih možete da prepoznate i po griv i jako su prepoznati kao mužjaci koji inače sada žive u Africi a i u nekim područjima Azije.

Poslije tigra, na ljestvici veličine mačaka je ovo najveća kopnena zvijer kako je nazivaju iz Afrike.

Od početka njuške pa sve do početka repa, Lav je inače dugo preko 180 cm a u ramenima ima oko 120 cm a rep mu je dug preko jedan metar. Odrasli mužijaci imaju 225 kilograma.