Brenina slika koja je provokativna se pojavila u javnosti: Kada vidite u čijem je zagrljaju iznenadit će te se! – Apotekica

Brenina slika koja je provokativna se pojavila u javnosti: Kada vidite u čijem je zagrljaju iznenadit će te se!

Sadašnji suprug TIne Ivanović, po imenu Zvezdan Anđič podijelio je na njegov Facebook profilu jednu jako divnu i lijepu sliku koja se pojavila još davne 1996.godine. Na ovoj slici pored njega se može vidjeti folk diva Lepa Brena, koja se itetkako promijenila do sada i ne izgleda isto.

Lepa Brena, nastupa u mojoj diskoteci, koja se zove “Sveti Stefan” 1996.godine, Offenbach! Mi smo tada bili jako mladi i lijepi, i sada smo samo lijepi i Bog zna kada će to opet biti. Zvezdan je na slici opisao sa najvećom tadašnjom muzičkom zvijezdom Bivše Jugoslavije. Lepa Brena je tada nastupala u jako izazovnom kostimu te je tada sa njim pozirala sa Zvezdanom, u njegovoj diskoteci i bila je jako simpatična tada.

Pjevačica, Fahreta Jahić Živojinović, koja je poznatija kao Lepa Brena, jedna je od najpoznatijih pjevačica Bivše Jugoslavije. Ona je rođena 20.oktobra 1960.godine u Tuzli. Nakon toga je djetinjstvo provela u Brčkom a njen otac Abid i majka Ifeta, dali su joj jako lijepo i bezbrižno djetinjstvo. Lepa Brena ima i sestru po imenu Faketa i brata Faruka.

Ona je svoju solu karijeru počela jako brzo. Naučila je puno stranih pjesama koje je publika tražila dok su kod kuće jako često pjevali omiljene sevdalinke. Nije bila nešto zaljubljive prirodne a prvi dečko u koga se zaljubila je bio oko 6 godina stariji od nje ali nisu bili skupa.

1979. godine preselila se ona u Beograd i upisala je tada Prirodno-matematički fakultet. To je bilo jako veliko finansijsko opterećenje za malenu platu njenog oca a o te plate su živjeli svi članovi porodice. Ona je morala da napusti fakultete i vrati se rodni grad.