Za ulazak na sajt kliknite ispod
Bolesna sam, priznajem: Džejla priznala o svojoj lošoj navici! Ovo krije od dečka i od javnosti! Od nje se sad može očekivati samo skandali! – Apotekica

Bolesna sam, priznajem: Džejla priznala o svojoj lošoj navici! Ovo krije od dečka i od javnosti! Od nje se sad može očekivati samo skandali!

Pored epiteta koje je dobila kako je ona jedna od najtalentovanijih mladih pjevačica, sa naših prostora i regiona. Džejla sada nosi i titulu jedne od najljepših mladih djevojaka na našoj sceni. Mnogi se čudi što ona još uvijek nema emotivnog partnera pa je Džejla odlučila da stavi tačku o nagađanjima i spekulacijama i rekla je da se jako jako malo zna o njenom ljubavnom životu jer ona ne govori nikakve informacije o tome.

Ona je tome dodala kako ne želi da na taj način privuče na sebe pažnju, ne vodi se sa tim da bude mala od skandala da bi bila zanimljiva nego želi da se probije i bude zapažena samo preko muzike i onoga što najbolje radi.

Ova mlada ljepotica je priznala kako je jako puno o njoj napisano neistina, barem kada se radi o vezama. Jer to nije ništa od toga istina. Džejla je priznala da jako puno vremena provodi na internetu odnosno bolje rečeno na njenom telefonu. Voli da objavljuje slike jer ima dosta ljudi koji je prate. Objavljuje slike sa nastupa, ali ne objavljuje više od dvije slike mada ima dosta pjevača koji objave jako puno slika odjednom. Ona kaže da kao neki fan ne bi nikada pregledala toliko slika od nekog njenog omiljenog pjevača.

Rekla je da inače na telefonu provodi jako puno, nekada čak i deset sati. Ona nikome ovo ne bi preporučila jer je sama svjesna da je opsjednuta tome ali i čitanjem vijesti ali preporučuje drugima da nađu neke zanimljivosti.