Bila je zavodnica duge kose i imala je kikice, full našminkana i cipelice na visoku petu: Marija Šerifović u ovakvom izdanju ostavlja bez daha!

Već godinama, Marija Šerifović je jedna od naših najvećih i najuspješnijih muzičkih i pjevačkih zvijezda kako u Srbiji tako i skoro pa na cijelom Balkanu. Svojim glasom sve ostavlje bez daha!

Ona je oduvijek poznata po tome jer ima jako moćan ali prije svega savršen glasa ali pred toga zrači i posjeduju veliku harizmu. U bezbroj prilia je do sada se pokazalo da ima pjevački talenat ono po čemu je ona posebna jeste njena kratka kosa, koja je oduvijek njen zaštitni znak, stil koji je opušten i specifično oblačanje.

Ipak kada se radi o Mariji, ni ona sama nije uvijek izgledala uvijek isto. Mijenjala se i ona je sa samo 13 godina imala svoj prvi televizijski nastup a tamo je sasvim normalno za sve bilo da vidimo Mariju koja ima drugačiju frizuru kao što je tada većina djevojaka imala u njenim godinama. Mnogo osoba je zaboravilo da je Marija imala dugu kosu pa je nekada nosila i kikica. Ovo je slika koja je naišla na veliko izneđanje kako njenih fanova tako i nje same koja je sigurno zaboravila za ovo.

U nekoliko priča, Mariju smo mi mogli da vidimo u nekoj suknji a jedno prije 10 godina ona se pojavila sa dužom kosom, a an nogama je imala štikle što je jako zanimljivo i ne baš prepoznatljio za Mariju da to vidimo. Mi smo oduvijek nju viđali u patikicama i širokoj odjeći.

Šta vi mislite o ovom njenom modnom pokušaju?

Da li bi mogli sada Mariju Šerifović da zamislite u tome?