Bila je malena, slatka djevojčica iz takmičenja “Zvezde Granda” a sada se radi zaručnika i istetovirala! Slike koje objavljuje sve ostavljaju bez teksta!

Ona je bila nekadašnja učesnica muzičkog šou Zvezde Granda- Njeno ime je Ajša Kapetanović a sve je iznenadila kada se pijavila u Grandovoj emisiji, na jednom od snimanja.

Ono što se odmah primjetilo jeste njena nova tetovaža koja se nazirala ispod jednog jako dubokog izreza na haljini a ona je sama pred kamerama Granda progovorila o tome kada se prvi put istetovirala i radi čega je to uradila.

Tokom razgovora je rekla da je ovo jedina tetovaža na njenom tijelu i da će na njoj i da stane. – rekla je ovo sve kroz osmijeh kao i da sama ne vjeruje u to što kaže.

Na njenom tijelu je stih od poznato Bosansko-hercegovačkog pjevača Dine Merline a ide ovako: “Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim ni malo.”

Ona kaže da je to za nju jako važno jer je jedan od prvih izlazaka sa sadašnjim njenim vjerenikom bio taj, na koncertu Dine Merlina i kada je taj album izdat. Njima je ta pjesma posebno draga i odlučila je da bude na njenom tijelu.

A ako je mlada Ajša Kapetanović izgledala kada se tek pojavila u Zvezdama Granda, ostavljam vama da to vidite i u to se uvjerite:

Šta vi kažete za njen novi izgled! Mi smo svi ostali bez teksta kada smo vidjeli u kakvu je djevojku izrasla mlada Ajša. Ajša se pojavila u takmičenju Zvezde Granda kada je imala samo 13 godina a to je bilo prije punih 6 godina i tada je bila na visokoj trećoj poziciji odmah iza Miloša Vujanovića kao i tadašnjeg pobjednika Mirze Selimovića.