Za ulazak na sajt kliknite ispod
Amar Gile se krajem prošle godine razveo od supruge! POGLEDAJTE ko je njegova nova djevojka! Počeli su skupa da žive. NEĆETE moći da vjerujete o KOJOJ zadrugarki se radi – Apotekica

Amar Gile se krajem prošle godine razveo od supruge! POGLEDAJTE ko je njegova nova djevojka! Počeli su skupa da žive. NEĆETE moći da vjerujete o KOJOJ zadrugarki se radi

Jedan od najboljih vokala sa naših prostora jeste Amar Gile Jašarspahić i o njemu se jako puno ovih dana piše o njemu. Ovih dana mediji skoro pa svaki dan pišu o njemu i o njegovom privatnom životu. Naume kakva je situacija u medijima jeste da se on razveo od supruge Ene sa kojom on ima i sina a mnogo priča kruže u javnosti da je on varao sa bivšom zadrugarkom Natašom Radan i na njenom profilu može se vidjeti slike sa njim.

Prema nekim medijima GIle je sada ponovo sa njom u vezi. Kako stoje informacije on se naime preselio u njen stan. On nikada nije htio da je bio sa Natapm čak je govorio kako je ona jako veliki njegov fan. Nisu se ni vidjeli ni čuli više od deveet mjeseci to jeste sve dok je ona bila u rijalitiju i sada su na jednom od splavova se opet sreli. Nakon toga su se i čuli sa telefonskim putem i stras je sada opet proradila. Da se više ne kriju sada je postalo svima jasno jer je Amar pjevao na jednom od splavova u Beogradu a Nataša je bila svo vrijeme kraj bine, te je cijelo vrijeme gledala u njega a u jednom momentu Gile joj je poslao i ruže. Poslije njegovog nastupa njih dvoje su napustili lokal i otišli su u njen stan i bili su skupa.

Nataša se nije trudila da sakrije njihov bliski odnos i priznala je da je od Amara dobila buket na njegovom nastupu. Da li je ona sadašanja njegova djevojka ne možemo sa sigurnošću reći da je istina ali gdje ima dima ali ima i vatre. Mi ćemo da pratimo njih.