Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ako imate ovo u automobilu treba odmah da maknete! Svi ga nose ovih dana a ako bude na visokoj temperaturi, može da vam napravi pakao od života – Apotekica

Ako imate ovo u automobilu treba odmah da maknete! Svi ga nose ovih dana a ako bude na visokoj temperaturi, može da vam napravi pakao od života

Jako često mnogi od nas često smetnemo sa uma ili ne mislimo o nekim stvarima koje mi ostavljamo po kući, u svom stanu ili autu a da ni ne pomislimo da bi mogao to da bude veliki problem i da vam stvori materijalnu štetu. Pa tako jako često kada neko ode na posao zaborave da li su aparate isključili iz struje posebno kada se radi o pegli ili šporeti a često se to i desi i dovede do velikog požara i problema.

Pa tako jako češto se može desiti da mnogo od nas znaju da ostave neke stvari u svojim automobilima jer ne želimo to da nosimo okolo, a te stvari mogu da budu jako opasne posebno ako budu na visokim temperaturama. Pa je tako jedno od istraživanja pokazalo da je kod jako velikog broja slučajeva moglo se desiti da su se desili požari iznutra jer se u autu nalazilo sredstvo za dezinfekciju ruku. Pošto ono u sebi ima jako veliki procenat alkohola to na visokim temperaturama može da bude jako opasno i zapaljivo i desi se nezapamćeni požar.

Sada se u našim krajevima dešava da su visoke temperature i da su dani jako topli pa treba da pazite na stvari koje su namjenjene za dezindekciju ruku ili za površine. Ako ove boce budu dugo na suncu mogu da naprave eksploziju i tako naprave požar. U velikoj Britaniji sada apelovali su građane da ne ostavljaju sredstva u autu dok oni obavljaju neke poslove posebno ona sredstva koja su bogata visokim procentom alkohola a sada skoro pa svaka osoba ovo nosi.