NJENO ime kada se spomene znamo da je na javnoj sceni preko 40 godina i nedavno je dala izjavu za Srpske medije i zna se da je prošla veliki pakao u djetinstvu te nije imala dovoljno hrane na solu i kako je sama rekla odrasla je u velikoj bijedi i neimaštini. Sa samo 11 godina je odlučila d akrene da pjeva na slavljima i rođendanima i na taj način se borila i pomagala svojoj majci.

Taj period je jako težak bio za nju ali je bila ponosna jer je na taj način kao mlada uspjela da poštuje koru hljeba koju i dan danas zaradi i cijeni. Hranu cijeni jer zna kako je teško bio zaraditi i kako je teško bilo biti u neimaptini. Kako je sama rekla Bog joj je posla svega dao da je sretna pa je dobila i supruga Kemiša koji j nedavno bio jako slab pa je i završio u bolničkom krevetu.

u braku su dobili kćerku koja je nedavno im podarila i unuke ali onda je sve šokirala kada je rekla da nikada nije kasno da postane i ona majka. Sa tim je adulirala na sve žene preko 35 godina koje žele da se ostvare kao majke. Iako je ona danas u poznim godinama kaže da jako često sa svojim suprugom razmišlja da usvoji djevojčicu.