ZOLINA MAJKA NAPRAVILA VEĆI HAOS OD MARIJE! Zola plakao kao dijete a Miljana se onesvijestila kada ju je vidjela!!! - Apotekica

ZOLINA MAJKA NAPRAVILA VEĆI HAOS OD MARIJE! Zola plakao kao dijete a Miljana se onesvijestila kada ju je vidjela!!!

Zolina majka Bosa je napravila haos u Derventi. Sigurno smo da Zola zna za ovo, plakao bi kao godina a Miljana bi se onesvijestila od težine njenih riječi. Kada je saznala da je Miljana trudna, njegova majka Bosa ga je natjerala da ode u rijaliti. Morao je da ode da podrži majku njegovog djeteta. A sada…

Loading..

 

 

 

 

 

 

 

Naime, Bosa kada je vidjela klip na kojem Marija nagovara Miljanu da abortira, pozlilo joj je i hitna je stigla u njen dom. Morali su da reaguju što prije.

Međutim, Bosa tvrdi da će se ubiti ako joj Miljana uskrati želju da upozna unuče. Klela je Mariju na sav glas i komšije su je čule.

Rekla je kako su Mariji samo pare u glavi i kako bi Zolu prihvatila da je bogataš ali kako je siromah, ne želi ništa sa njim. Ima jedno unuče i sada želi da ovo ubije.

Bosa je rekla kako će sve prodati imanje što ima i dati će ga svome unučetu kako ne bi prošao sve što je i Zola prošao jer je bez oca odrastao 12. godina.

Prošao je sve isto što i mali Željko i zbog toga je mnogo zbunjen. Nadamo se da neće biti nečega zbog čega će svi da žale.

Facebook Comments
Loading..
Shares