Znali smo da voli kratko, ali da se šeta POLUGOLA SCENOM, to niko nije očekivao od nje! - Apotekica

Znali smo da voli kratko, ali da se šeta POLUGOLA SCENOM, to niko nije očekivao od nje!

Aleksandra Prijović je oduvijek nosila kratke haljinice i šorceve ali nikada se nigdje nije pojavila kao sada, svi su rekli da je došla skoro gola na scenu i odmah su je kritikovali. Jedna tek porođena žena kojoj nema ni 5 mjeseci od poroda, ne bi trebalo da se ovako oblači. Ipak je carski rez bio u pitanju.

Loading..

 

 

 

 

 

 

 

Naime, Aleksandra Prijović je u četvrtak naveče bila na festivalu i došla je u ultra kratkom šorcu i korzetu koji je previše otkrivao. Preko je imala sako ali to nije ništa znatno poboljšalo.

Aleksandra Prijović se nikada nije kao sada skidala, i svi su je osudili zbog toga. Od kako je postala majka, promijenila je i boju kose i imidž a to se nije svima dopalo.

Mole Aleksandru da se vrati na staro i da bude ona stara Aleksandra jer im ova ide na živce i postaje u nizu onih pjevačica koje grade karijeru na izgledu.

Ne žele fanovi da i Aleksandra bude jedna od tih pa je mole da se dozove i da se vrati onome ranijem sa čime su su svi bili ponosni kada kažu da im je najbolja pjevačica Aleksandra Prijović.

Nadamo se da će Alex uvidjeti da je pogriješila i da će se vratiti svome ranijem imidžu.

Facebook Comments
Loading..
Shares