Međutim tako i vi sami znate svakog novog dana javlja veliki broj priča o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Ipak je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva i pomalo šokantna informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli ostali su u šoku. Evo o čemu se radi.

Kako i sami znate da do nas dolaze razne priče o mnogim temama tako je i ovog puta do nas došla informacija koja je mnoge iznenadila i šokirala te mnogi kada su ovo vidjeli da se desilo nisu mogli da vjeruju. Radi se o tome da je ovo priča o ženi Jasmini iz Lazarevca koja je napravila veliki zločin.Radi se o tome da je do nas došla informacija kako je ona ubila svog muža. Kada je to uradila njegovo tijelo je krila 10 dana u kući i polivala ga sa omekšivačem i kiselinama kako ostali ne bi shvatili o čemu se radi.

Tako poslije 10 dana komšije su shvatile o čemu se radi i pozvali su joj policiju. Šta vi mislite o ovome svemu što se desilo u Lazarevcu. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima ispod ovog teksta.