Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Žena preklinje i moli! Bekuta uplakana i očajna! Nakon dugih 8 godina,napustio je Mrka!Isplivale i prepiske sa švalerkom,evo ko je ona! – Apotekica

Poznata pjevačica Nada Polić poznatija kao Ana Bekuta, koja iza sebe ima godine zavidne karijere čije pjesme poznavaju i oni najmlađi. Ana je također i član žirija u Zvezdama Granda.

Nije poznata ni po kakvim medijskim sukobima, niti je imala skandala u svojoj karijeri. Karijeru je izgradila isključivo raskošnim glasom i kvalitetnim pjesmama.

U dugogodišnjoj je vezi sa Mrkom, ali njihova veza je uzdrmana,zbog slika prepiski koje su isplivale prethodnih dana. Riječ je o Mrkinoj prepisci na kojoj se vidi dopisivanje sa mladom studenticom.

Ipak je gospodin Mrka čovjek u godinama, i dosta je ozbiljniji i stariji čovjek u odnosu na tu djevojku. Bilo je tu raznih ponuda, a za svoju dugogodišnju partnericu rekao je da je njeno vrijeme prošlo. To je sve isplivalo na površinu, što je i dovelo do velike svađe između ova dva ”skladna para”. Ali naravno, Ana je prešla preko toga i oprostila svome partneru.