Žena otkrila kako je sa svakom dijetom prošla: A uspjela je na kraju da smrša 40 kilograma jer joj je samo jedna djelovala! - Apotekica

Žena otkrila kako je sa svakom dijetom prošla: A uspjela je na kraju da smrša 40 kilograma jer joj je samo jedna djelovala!

Današnje žene čim vide naslov u kojem se spominje dijeta, otvore ga i ne pomišljajući šta će unutra zateći. Tako je i ova žena vjerovatno radila, ali na kraju je rezultiralo -40 kilograma. Morate da saznate njeno iskustvo.

Loading..

 

 

 

 

 

Radi se o Samiri Poričanin Petrasin koja je i novinarka i autorica jedne knjige Prekardashian. Osim toga, ona je izgubila 40 funti. Ona ima i svoj dnevnik i napisala je o svojoj transformaciji i dovela do pokretanja bloga Prekardashian koji je danas jedina inspiracija ženama.

Otkrila je kako su dijete jako bitne ali ne smijete sami sebi ju odrediti. Morate da radite umjereno i polako iz dana u dan. Najbitnije je da se napravi mesna dijeta. Znači nikako meso.

Ukoliko njega jedete svaki dan u mjesecu, možete dobiti 15 kg za jedan mjesec. Osim toga, to mnogo narušava vaše zdravlje.

Zatim slatkišna dijeta. Ona je još važnija. Slatkiši nisu siti i ne zasićuju organizam, oni samo zavaravaju i kroz nekoliko minuta tražite još mnogo više.

Zabavite se jedući povrće, voće i žitarice. Kad god poželite nešto slatko, zamijenite ga voćem a slano povrćem i dijeta će biti uspješna. Morate da budete odlučni i ustrajani inače od vašeg mršanja nema ništa, sve će biti uzalud a to sigurno ne želite.

Facebook Comments
loading...
Shares