Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Žena od ”ubice” plakala kada su ga priveli: ”Ne bi moj Goran nikoga ubio”. Morala je da kaže sve što zna, u plaču pred inspektorima! – Apotekica

Goran Džonić je trenutno glavni osumnjičeni za trostruko ubistvo. Rođaka Gorana,njegovu suprugu i kćerku. Sumnja se da ih je oteo,opljačkao, ustrijelio iz pištolja i zapalio u njihovom automobilu.

Posljednih mjesec dana policija je mukotrpno skupljala dokaze za ovaj slučaj. I na kraju veliki doprinos u otkrivanju ubice bio je poligraf,koji je nakon trećeg ispitivanja Gorana Džonića otkrila! Također nije išlo to u njegovu korist jer je prao žrtvin automobil. Pored toga, znao je da on krije svoju ušteđevinu u rezevnom točku svoga automobila.

Osim njega,privedene su još 4 osobe. Džonić se odmah predao kada je policija pokucala na njegova vrata. Iako je krivicu pokušao svaliti na svog rođenog sina. U jučerašnjem danu stigla je i supruga od Džonića za izjavu. Bila je jako uznemirena i uplakana.

Nije mogla da vjeruje da je to njen suprug uradio. Sve vrijeme govorila je kako je nemoguće da je to uradio i da je to neka greška. Surađivala je sa policijom i rekla je sve što je znala.