Žena koja Miljani čuva sina, od prvog dana je u rijalitiju: Niko je do sada nije vidio, dok je nisu otkrili pred kamerama! - Apotekica

Žena koja Miljani čuva sina, od prvog dana je u rijalitiju: Niko je do sada nije vidio, dok je nisu otkrili pred kamerama!

Svi znamo da Miljani Kulić neko mora da čuva dijete u rijalitiju. Iako njen sina ima privatnu odaju, mora neko da bude sa njim, jer Miljana i njena majka nisu tu stalno. Nikada tu ženu nisu prikazali, nikada nismo znali tko to njega čuva.

Loading..

 

 

 

 

 

Dadilja se zove Klara i nikada se nije pojavila pred kamerama sa sinom Miljane Kulić, osim jednom kada je bio hitan slučaj.

Baš tada su uspjeli da ih slikaju i tu sliku možete da vidite dole ispod, jer smo je postavili. Samo tada su uspjeli da ih slikaju ali više nikada. Miljana i njena majka često obilaze sina i unuka, ali ne dozvoljavaju da se on pojavi pred kamerama.

Dadilja i sin borave u posebnoj kući koja je samo za njih pripremljena. Njih dvoje su cijeli dan zaštićeni ali svakako Miljana može da ga vidi kada god želi.

Klara mora da brine o sinu Željku, jer Miljana koja mu je prava majka, ima mnogo aktivnosti u Zadruzi rijalitiju i zbog toga ne može cijeli dan da bude sa njim.

Ali posjeti ga svaki put kada ima priliku i željela bi da ostane što duže ali nažalost, mora da se vrati u Veliku kuću. Sve je zanimalo tko je dadilja i sada to znate.

Facebook Comments
loading...
Shares