Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Zbog teške bolesti povukao se sa scene: Saša Petrović neprepoznatljiv. Pogledajte kako danas izgleda.. – Apotekica

Saša Popvić ostavio je veliki pečat na glumačkom polju, a mi ga pamtimo po dosta zanimljivih i dobrih filmova i serija koje je snimio. Prije otprilike dvije godine odlučio je da se povuče sa javne scene, zbog teške bolesti koja je napala njegov organizam.

Zadnji put je viđen prije nekoliko dana kada se pojavio na obilježavanju godišnjice smrti svog kolege Dragana Jovičevića. Posljednju predstavu je odradio pod nazivom ”Sjećaš li se Doli Bel” i poslije toga se skroz povukao sa scene.

Kako saznajemo predstava Kokana Mladenovića koja je ispisana na osnovu teksta Abdulaha Sidrana, traženo je da Saša glumi ”Tetka Cvikeraša”. Međutim , on to nije mogao prihvatiti zbog zdravstvenog stanja, da bi na kraju ta uloga bila dodjeljenja Admiru Glamoču.

Saše se sjećamo po mnogim poznatim ulogama, kao što je vlasnik kafića ”San Remo” iz serije ”Lud, zbunjen , normalan”, te kao čabaravdića u Audiciji. Novinari su pokušavali da stupe u kontakt s njim i saznaju kako se osjeća, ali on nije odgovarao na pozive.

Nadamo se da će se uskoro njegovo zdravstveno stanje poboljšati i da ćemo ga vidjeti na pozornici, jer smo uvijek uživali u njegovim ulogama.