Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Zbog Dalile je Dejan prešao na drugu vjeru: Ide u džamiju,klanja i posti govore njihove komšinice! Kunu Dalilu – Apotekica

Prethodnih dana dogodila se prava katastrofa, o kojoj bruje mediji svakim danom. Naime Dalila je u rijalitiju prevarila svoga supruga Dejana sa Filipom Carem, koji je također učesnik rijalitija. Rezultiralo je stavljanjem tačke na njihov brak. Otac od Dalile Huso Mujić prije nekoliko dana dao je izjavu, gdje je stao na stranu svoga zeta Dejana, i rekao da je on tu potpuno u pravu i da niko nije zaslužio onakvo poniženje. Čak se i odrekao svoje kćerke.

Prije Zadruge živjeli su u Bosni, gdje su napravili kuću u Gornjem Šepku, i to na placu zemljišta njenog oca. Vrijedi za najljepšu kuću u selu. Pitali smo i njihove komšije šta misle o njima i ovoj čitavoj situaciji. Komšinice Fatija i Zumreta, istakle su da je Dejan dosta bolji čovjek nego Dalila i da ga ona takvog ne zaslužuje.

Ovo je njihova izjava: “Šokirani smo. Niko to nije očekivao, bili su savršen par. Dejana smo svi prihvatili, i njeni otac i majka, predivan mladić. Mnogo je bolji od nje, on mora da radi sve što ona kaže. Ona njemu nije davala da priča i da se druži s nama. Dalila je dominantnija, uzvezdila se ko da nije odavde, pa se i pravila. Šta je to tamo bilo, da li je to sve zbog para, nemam blage veze. Moglo je to drugačije, ali onako da se Caru zavlači u krevet, svi smo šokirani. Ne verujem da se zaljubila u njega, žao mi je što se Dejan onako baca i nervira. Oni jedno bez drugog ne mogu, previše su vezani jedno za drugo, pomiriće se oni na kraju. Car je kao i Mladen, od danas do sutra, nema od njega ništa. Huso je mnogo razočaran, sklanja se od ljudi zbog sramote. Radili su u Bijeljini neko vreme, imali su kozmetički salon, pa im to nije išlo, pa su otišli za Sarajevo. Sve je to život, ali se obraz ne sme prodati zbog para” – zaključuje Zumreta.