Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Zategla se kao praćka: Jovana Jeremić 10 godina trenira, a evo kako izgleda njeno tijelo.. – Apotekica

Jovana Jeremić je već neko vrijeme u medijskoj pažnji i prati se svaki njen pokret. Osim što je predana svom poslu i pokazuje veliku ljubav dok obavlja voditeljsku ulogu, Jovana je priznala da ima i neke navike koje prati godinama, odnosno kad god ima slobodnog vremena.

Otkrila nam je da želi da ima savršeno tijelo, pa tako mora svaki dan izdvojiti malo svog vremena da vježba. Uživa da u helankicama i topu vježba na lopti za pilates.

Na svom profilu, na društvenoj mreži Instagram, objavila je sliku kako vježba, te napisala:

” Ja sam čist sepcijalan, iza sebe imam deset godina aktivnog treninga. Tijelo mi je poput čelika. Snaju i volju koju osjećam pri treningu niko ne može da mu uništi. U meni je velika želja za borbom, prisutna u svakom trenu. Želim da budem broj jedan i pokažem najbolju verziju sebe.

Oduvijek sam voljela puno trenirati, pa je to postao sastavni dio mog života. Jako cijenim i poštujem ljude koji održavaju svoju kondiciju, tijelo i zdravlje. Ako su zdravi onda mogu biti i lijepi i njegovani. Sve to ide skupa. ”

Priznala je kako nije iskompleksirana što je niska, nego da smatra kako su nike žene seksipilnije. Ima 52 kilograma, a visoka je 163 centimetra.