Ovaj dan je takav da mi počinjemo sa nekim vijestima sa naše domaće estradne scene a sada pišemo o jednoj pjevačici koja je obilježila nekoliko decenija koje su iza nas a radi se o dobroj i kvalitetnoj muzici. Naravno da se ovdje radi o Snežani Đurišić koja ima bogatu karijru i slobodno možemo da kažemo da je svoju karijeru gradila na dobrim pjesmama i talentom koji posjeduje.

Za razliku od njenih kolega i kolegica za koje su se vezali neki skandali a kod Snežane to nije bilo. Sami ste po naslovu mogli da zaključite o tome kako je pjevačica izgledala na samom početku karijeru. Ne treba da nas čudi da se ona toliko promijenila ali ono što je pohvalno jeste da je ona uspjela da se promijeni do neprepoznatljivosti a velikib broj njenih kolega na sebi su imali razne estetske zahvate.

Zato znamo da bi većina njih voljeli da neke slike sa početka karijere skoro pa da ne postoje a vjerujemo da je ovo slučaj kod pjevačice jer se ona promijenila a po njenim starim slikama možemo da shvatimo da se ovdje radi o njoj. Pogledajte i vi kako je on izgledala na početku karijere.