Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Zaposlite se u Austriji: Lako dobijete posao, a plate oko 4 000 eura! Evo kako da se prijavite.. – Apotekica

Servis za zapošljavanje u Austriji prije nekolik dana objavio je kako je potreban veliki broj radnika za različita zanimanja. Obzirom da ne mogu naći radnike u Austriji, prihvataju i ljude iz drugih zemalja, a posebno interesovanje pokazali su Srbi.

Poverenik za integraciju Srba Belma Cokić otkrila je kako je neophodno da ispunimo nekoliko koraka ukoliko želimo da se prijavimo na ovaj posao. Naime, traži se 29 000 konobara, pomoćnici kuhara i kuhari.

Attractive happy young girl with the Austria flag.

Ovo je odličnna prilika da se zaradi mnogo novca, jer su poslovi jako plaćeni za razliku kod nas, gdje biste dobijali minimalac. Najbitnije je da prnađete poslodavca u Austriji koji će vam dati posao. To uglavnom možete preko raznih stranica na internetu ili ukoliko imate neki lični kontakt.

Tada naglasite na koji posao želite da se prijavite, ali ukoliko nađete posao za zanimanja koja su u manjini, onda postoji velika vjerovatnoća da dobijete dozvolu za rad. Osim gore navedenih zanimanja, potrebni su i radnici na pakovanju razne robe, kao i čiistači.

Od marta ove godine u ugostiteljstvu i hotelijarstvu minimalna plata je 1 500 eura, pa nas ne treba čuditi zašto veliki broj ljudi sa naših prostora prijavljuje se za ovaj posao.