Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ŽALOSNO! Pokušala da se ubije Goca Božinovska! Evo ko ju je spasio i kako se sada osjeća.. – Apotekica

Nikom nije jasno u kakvo stanje su došli ličnosti sa javne scene , kada se odlučuju na ovakve poteze. Iz dana u dan možemo da čujemo samo ružne stvari koje se dešavaju estradnim ličnostima, a kako je počelo svake sedmice ćemo se opraštati od nekog od njih.

Javnost se još uvijek nije oporavila od odlaska legendarnog pjevača Marinka Rokvića, da bi nekoliko dana kasnije preminula i pjevačica Merima Njegomir.

Sada smo dobili informaciju da je jedna od poznatih pjevačica pokušala samoubistvo. Naime, riječ je o Goci Božinovskoj koja je pokušala da naškodi sebi, odnosno da se ubije, ali da je neko od njene porodice naišao na vrijeme i spasio je.

Obzirom da se vijest brzo širila portalima i društvenim mrežama, očigledno da ju je vidjela i sama Goca, pa se obratila svojim fanovima na društvenoj mreži i napisala kako nešto tako nije uradila, nego da se sprema za slavu koja slijedu u njenom porodičnom domu.

Nekada očigledno ne možemo da vjerujemo u svaku vijest koja se pojavi u novinskim člancima, nego moramo da pratimo šta zaista javne ličnosti imaju da kažu.