Zadruga prestaje da se emituje samo zbog ovog skandala: Morate da vidite šta su uradili! - Apotekica

Zadruga prestaje da se emituje samo zbog ovog skandala: Morate da vidite šta su uradili!

Ovaj sukob je presudio da se rijaliti Zadruga zauvijek prekine da emituje. Da li će produkcija to učiniti ili ne, saznajte u nastavku teksta. Da je zabavno, sigurno jeste jer mnogo se desilo u Bijeloj kući.

Loading..

 

 

 

 

 

Zerina Sarah ili Zerina Hećo je postala popularna još dok je bila u rijalitiju Parovi, a odatle je izašla jer je njen bivši suprug podnio kaznenu prijavu protiv nje i tražio je da on preuzme starateljstvo nad njihovom kćerkom koja ima samo 4 godine.

Naveo je razloge da je ona prilično nesposobna da joj bude majka i htio je kćerku samo za sebe. Morala je da hitno izađe iz rijalitija zbog tog slučaja. Sada je ponovo u rijalitiju ali rijalitiju Zadruga.

Zerina očigledno ne pokušava da se smiri, ovo joj nije ni prvi a izgleda ni posljednji sukob u rijalitiju jer to stalno radi.

Sada je Zerina sa Banetom Čolak imala veliki konflikt i zaista su se jako posvađali. Na samome kraju, došlo je i do tuče.

Kako je samo Zerina imala petlju i digla je ruku na muškarca, sreća pa ima obezbjeđenje tamo koje sve nadgleda, jer da ih nema, svašta bi se dešavalo tamo. Ne želimo ni da mislimo o posljedicama koje bi se desile.

 

Facebook Comments
loading...
Shares