Za ovu svoju kosu, koristila je samo paradajz i to na poseban način: Rezultat će da vas oduševi! - Apotekica

Za ovu svoju kosu, koristila je samo paradajz i to na poseban način: Rezultat će da vas oduševi!

Za njegu kose i tijela, zaista je potrebno mnogo računa i brige da se vodi kako bi sve bilo uredu, ali treba znati i šta da se koristi. Možete mnogo preparata da koristite ali uzalud, ali može i da bude samo onaj jedan koji vrijedi. Tako je i u ovom slučaju.

Loading..

 

 

 

 

 

Sigurno i provjereno, jako je dobro da se i kosa kao i cijelo tijelo odmori od hemikalija, znači da je vrijeme za neke prirodne maske. Pokušajte neke i sami da izmislite, ne brinite, sve dok korisitite domaće, nema greške.

Možda nikada ne biste pomislili na paradajz, ali on je odličan kao maska za kosu. Od njega možete super masku da napravite. Jednostavno ga nanesite na kosu i neka stoji 10 minuta, a onda ga isperite. I to je sve.

Rezultati će svakako odmah biti vidljivi. A ako želite da vam se kosa posvijetli, tada možete da koristite kamilicu. Samo je potreno 25g kamilice koja treba da se prokuha.

Kada se ohladi, dodate malo limuna i tako nanesete na kosu. Neka stoji sat vremena i rezulati su fenomenalni.

Krompir protiv podočnjaka djeluje jako, i uopšte sva priprema nije teška. Samo dio krompira kojeg ste osjekli na krug, stavite ispod očiju i neka odstoji nekoliko minuta, a zatim isperete kao masku za lice. To je odlično.

Facebook Comments
loading...
Shares