Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Vrištanje u Šimanovcima: Učesnici zgroženi, a tek Dejan! Dalila i Car oslobodili se u izolaciji, sve se treslo! – Apotekica

Ovih dana ovo je situacija koju cijeli region prati i komentariše. Toliko je postalo neizvjesno da je bilo pitanje minute kada će se ovo dogoditi! Dalila Dragojević trenutno najpopularnija u rijeliti šou ” Zadruge 5”, zbog javne prevare sa Carem. Ostavila je svog supruga Dejana koji se zajedno s njima nalazi u Šimanovcima. Voditelj ju je u emisiji upitao u kakvom je odnosu sa suprugom, na što je ona odgovorila: ” Da je to brak samo na papiru”.

Vesna Rivas je pogodila svojim gledanjem u karte, krah ove ljubavi i ističe da je Dalila samo glumica i da ona nikoga ne voli. I da ima nekoga napolju koga jedva čeka da vidi.

Dalila je trenutno u vezi sa Carem već 10tak dana. Dok Dejan to jako loše podnosi, svaki dan neki ispadi bijesa dešavaju se ovdje. Dok mu najveću podršku pružaju brat i sestra koji su napolju i nadaju se da neće sam sebe ovim ponašanjem diskvalifikovati! Njih dvoje preljubnika nalaze se zajedno u izolaciji gdje su osamljeni i gdje varnice ljubavi gore.

Gdje su spojili krevete, stalno padaju i poljupci a možda i više od toga. Presudite sami…