Vjenčanica od 170.000 eura, torta od 40.000 eura a tek kako njih dvoje izgledaju! Sve ukazuje na sreću, ali evo kako je tačno sve prošlo! - Apotekica

Vjenčanica od 170.000 eura, torta od 40.000 eura a tek kako njih dvoje izgledaju! Sve ukazuje na sreću, ali evo kako je tačno sve prošlo!

Sam naslov je primamljiv, ali tek kada saznate dio ove priče, sve će vam biti jasno. Odmah da vas pitamo, šta mislite kakav je kraj, da li je dobar ili loš? Navikli smo na loše, a sada provjerite kakav je ovaj u nastavku teksta.

 

 

 

 

 

Bogata Čečenska nevjesta, uputila se privatnim avionom nakon vjenčanja u glavnom gradu Čečenije Groznom, i to pravac u glavni grad Rusije.

Tu je bila druga ceremonija na kojoj ju je čekalo još 500 zvanica. Ovo je veliki broj gostiju i vjerovatno je sve izgledalo vrhunski stilizovano.

Riječ je o poznatoj Kavi Zurbekovoj koja ima 18 godina, koja je krenula na put u skupocjenoj i raskošnoj vjenčanici koju je dizajnirao Zuhair Murad koji je rekao da vrijedi 170 hiljada eura.

Ona se udala za sina bivšeg podpredsjednika čečenske vlade Huseina Džabrailova, Ahmeda.

Dok se penjala u avion, trebala joj je pomoć oko vjenčanice, a na sljedećoj ceremoniji ju nisu čekali njeni gosti jer im je to običaj. U moskovskom restoranu Sadisa, čekali su je svi da bi je napokon i upoznali. Ovi mladenci, skoro su 40 hiljada eura potrošili na svadbenu tortu. Ali ono što se svi pitaju, jeste zašto je mladenka na svakoj slici bila tužna? Da li je ona odabrala muža ili običaji? Pogledajte.

Facebook Comments
Shares