Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Više od 3 decenije su u braku, a sada su otkrili pravu istinu: Aca i Biljana progovorili o istjerivanju iz porodičnog doma! – Apotekica

Kao što ste mogli i da pročitate, pjevačica Biljana je već više od tri decenije u braku sa svojom suprugom i radnim kolegom Acom Ilićem. Nikada nisu mnogo govorili o svom privatnom životu, a sada su odlučili da o svemu progovore.

Mnoge detalje javnost nikada nije uspjela da sazna. Po njenim riječima, dešavalo se da i ovaj ljubavni par ima problema u ljubavi, da nije uvijek sve išlo kako su oni željeli. Život im nije uvijek bio med i mlijeko, koliko god javnost mislila da je tako.

Dobro su se poznavali, nikada nisu krili nešto jedno od drugog. Upravo to je ono što po riječima Biljana održava njihov brak sve ove godine.

Dešavalo se da u toku svih ovih godina nađu se u situaciji kada ne mogu da se slože oko nekih stvari, neko od njih bi se na kraju naljutio i izašao iz porodičnog doma, ode sa društvom na piće, ali uvijek bi se vraćali kući i išli zajedno leći u bračni krevet.

Pravi brak mora da ima i loše dane, trzavice i svađe, ali da oboje znaju da će na kraju sve da bude kako treba i da će se pomiriti.