Veljko i Bogdana uveliko spremaju vjenčanje godine: Evo tko će im pjevati na svadbi i koliko novca ulažu u sve što će pripremiti za goste! - Apotekica

Veljko i Bogdana uveliko spremaju vjenčanje godine: Evo tko će im pjevati na svadbi i koliko novca ulažu u sve što će pripremiti za goste!

Uveliko se sprema vjenčanje koje su prozvali vjenčanjem godine a to je između Veljka Ražnatovića i Bogdane njegove vjerenice. Oni su mnogo nestrpljivi pa još uvijek ne znaju koji datum da odrede ali uskoro će da bude Barem na ljeto sigurno.

Loading..

 

 

 

 

 

Anastasija Ražnatović, sestra Veljka Ražanotivć, otkrila nam je slučajno nekoliko detalja u vezi njihovog vjenačanja i rekla je da će im pomoći u vezi svega.

Kaže da još uvijek nema neki konkretan zadatak ali kada je njihova svadba u pitanju, naravno da će pomoći šta god da treba.

Dodala je kako je počela da piše pjesme koje će da se pjevaju na svadbi njenog brata i dodala da ih ima mnogo, pa je odlučila da napiše spisak onih omiljenih.

Rekla je da će svakako i ona malo pjevati na njegovoj svadbi ali predati će to i onima za koje se odluče Veljko i Bogdana.

Na kraju je još priznala da će vjenčanje biti po njihovim običajima i to joj se jako sviđa jer nijedno od njih se tome nisu protivili. Zna da će mnogo posla da bude, ali kako kaže isplati se biti umoran. Ovaj par je mnogo uzbuđen i kaže da će vjenčanje biti do kraja godine barem će se truditi da bude krajem ljeta.

Facebook Comments
loading...
Shares