Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Veliki skandal: Tokom misionarskog puta sve časne sestre zatrudnile, a ne znaju ko su očevi ! – Apotekica

Društvene mreže pomažu nam da u svakom trenutku budemo informisani o raznim stvarima koje se dešavaju, bilo da su na našm prostorima ili negdje u svijetu.

Jako je bitno da budemo informisani o svemu, pa zato neka vam ne bude mrsko da svaki dan uđete na naš portal i saznate neke od najzanimljivijih i najvažnijih tema. U par klikova možete da budete upućeni u dešavanja.

Iako se svaki dan dešava mnoštvo čudnih i zanimljivih situacija, mi vam sada donosimo jednu od njih. Pojavila se vijest da su dvije časne sestre iz Rimokatoličke crkve koja se nalazi u Rimu ostale u drugom stanju.

One su provele 29 dana na misionarskom putu koji se održavao u Africi, a kada su se vratile u crkvu počele su se žaliti na povraćanje i bolove u stomaku. Urađene su im neke pretrage i ustanovljeno je da se radi o trudnoći.

Informacija je iscurila u javnost, a gradonačelnik Napulja je izrazio žaljenje zbog toga. Još uvijek nije izrečeno šta će se desiti sa ovim časnim sestrama, a mi čim saznamo obavijestiti ćemo i vas.