Velika tragedija: Tročlana porodica se utopila a čovjek koji je pokušao da ih spasi je zajedno sa njima se utušio! Svi su mogli da se spase osim dijeta, ali nisu htjeli! - Apotekica

Velika tragedija: Tročlana porodica se utopila a čovjek koji je pokušao da ih spasi je zajedno sa njima se utušio! Svi su mogli da se spase osim dijeta, ali nisu htjeli!

Ovakva tragedija se nije skoro desila. Nažalost, u zadnje vrijeme samo loše vijesti se dešavaju u Bosni i Hercegovini, nikako da je ogreje sunce. Vječito neka tama i samo neki loši događaji. Sada je u pitanju utopljenje i to čak četiri osobe i svaka od njih je preminula.

Loading..

 

 

 

 

 

Radi se o tročlanoj obitelji koja je na Skadarskom jezeru odlučila da se provoza sa čamcem. Odjednom je krenulo nevrijeme i čamac se prevrnuo.

Majka i otac su mogli da se spase ali dijete nije. Međutim, nijedna majka ne bi dijete pustila pa nije ni ova. Pokušala je da ga spasi ali nije uspjela. Utušila se i ona.

Zatim je otac krenuo obadvije njih da spasi ali onda je i njega struja povukla i utušila. Momak koji je sve to gledao je skočio za njima i bilo je još dosta ljudi koji nisu smjeli da priđu jer su vidjeli da je opasno.

Čak i taj mladić je utušio se na kraju i jedino su njegovo tijelo pronašli.

Od majke, oca i kćerke još uvijek nisu. Tragaju za njima i svi predpostavljaju da su mrtvi jer inače bi se negdje javili. Mnogo velika tragedija se desila danas i čak je Zenici proglašeno alarmantno stanje jer je veliko nevrijeme i boje se poplava istih onih koje su prije 5 godina ostavile mnogo štete.

Facebook Comments
loading...
Shares