VELIKA PRIJETNJA MAJI MARIJANI: Zapalili su joj auto i ostavi jezivu poruku!! - Apotekica

VELIKA PRIJETNJA MAJI MARIJANI: Zapalili su joj auto i ostavi jezivu poruku!!

Kako smo saznali, auto poznate pjevačice Maje Marijane, zapaljen je 22. aprila ali nije htjela da to okriva u javnosti zbog praznika. Slučaj je otkrila tek kada su praznici prošli a kako kaže, bile su mnogo uplašene i ona i kćerke.

Loading..

 

 

 

 

 

Maja Marijana priča kako se taj incident desio oko 15 minuta do 2 sata ujutru, i njen muž je primijetio da nešto nije uredu. Ustao je i na nadzornim kamerama je vidio kako su dva muškarca sa kapuljačama na glavi u njihovoj garaži.

Mnogo su se uplašili i on je odmah probudio Maju Marijanu. Dok se Maja prizvala pameti i razbudila, zločinci su napravili svoje. Maja je odmah pozvala policiju i vatrogasce koji su uspjeli da spriječe katastrofu.

Kako Maja kaže, nada se da će policija da odradi ovaj posao maestralno jer ne bi voljela da ti zločinci nešto njoj urade. Očito je neki dug naplaćen a sa čije strane, pjevačica još uvijek ne zna.

Maja Marijana kaže kako je njena kćerka tu noć cijelu preplakala i nekoliko narednih noći je imala noćne more. Nije mogla da se obuzda ali sada su svi mnogo bolje.

Ovo je zaista mnogo loše i još je gore što ne znaju tko su ti tipovi. Nemaju za sobom neke tragove koji bi ih otkrili. Sve su uradili maestralno i vrhunski.

Facebook Comments
loading...
Shares