Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Važio za najljepšeg glumca, a pogledajte kako danas izgleda: Bolest je učinila svoje, zaplakati ćete zbog ovoga! – Apotekica

Aljoš Vučković bio je jedan od najpopularnijih glumaca, a ujedno je važio i za najljepšeg glumca na našim prostorima. Prije smo mogli stalno da ga gledamo na malim ekranima, a u posljednje vrijeme ga nigdje nema.

Saznali smo kako ima ozbiljnih zdravstvenih problem,a zbog čega se povukao sa javne scene i upitno je da li će uopšte više da glumi. Navodi kako mu je zdravlje najbitnije, a svakako je došlo i vrijeme za penziju.

Najviše se proslavio u ulozi iz ”Velog mista”, kao i u seriji ”Bolji život” koja je i dan danas jako gledana i prikazuje se na nekoliko televizijskih programa.

Prema njegovim riječima ova serija je nešto posebno u njegovoj karijeri i sumnja da će više moći da se ponovi. Od tada nije više snimao, iako je par puta odlazio na probe i čitao tekstove za potencijalne uloge. Međutim, nikada se nije pronašao u njima.

Nadamo se da će u skorije vrijeme , popularni glumac osjećati se što bolje i da će ponovo početi sa snimanjem nekih od interesantnih serija ili filmova.