Još uvijek se ne stišavaju natpisi koji su sada po veb portalima za nestalnog mladog dečka Matej Periša koji je iz Splita i vodi se sada kao nestala osoba od 30. decembra. Kako nadzorne kamere po gradu pokazuju on je malo iza ponoći istrčao iz kluba u maici kratkih rukava a utisak se stekao da je on oko sat vremena bježao od nekog. U jednom trenu je zaustaavio i taksi ali ga nije primio i onda se vidi kako on stepenicima ide prema Savi u tu se snimak odjednom prekida.

Sada se pokaza i jedan snimak koji je tmuran i vidi se kako dečko u bijelim patikama prilazi stepenicama i čekaju ga tu dva mladića a onda nastaje gužva gdje se vjeruje da Matej pada u vodu. SADA policija i ronioci konstatno pretražuju dio Save oko Pančevog mosta i traga se o njemu.

Pojavila se informacija da je njegov signal zadnji put uhvaćen 5 km nizvodno i usled vode vjeruje se da se ugasio. To je fokus stavljen zadnja 2 dana a sa druge strane njegov otac kaže da su prijatelji potvrdili da je Matej imao 75 posto baterije na telefonu.