UŽAS: Crnogorac objavio EKSPLICITNE slike svoje bivše kako bi se OSVETIO, sud je donio sramotnu odluku ! - Apotekica

UŽAS: Crnogorac objavio EKSPLICITNE slike svoje bivše kako bi se OSVETIO, sud je donio sramotnu odluku !

Žene često zbog ljubavi ispadnu žrtve muškaraca, tako je i ova priča nastala. Jadna žena, zaljubila se i živjela sa njim preko šest mjeseci. Nikada se nisu vjenčali ali živjeli su kao da jesu. Ona mu je sve dopuštala, a onda je to on iskoristio isto kao i njegov otac.

Loading..

 

 

 

 

 

Muškarac incijala O.H. iz Rožajama u Crnoj Gori, kažnjen je od strane suda za greške koje je napravio. Kazna ga na kraju neće koštati ni 150 eura a to je zaista jako sramotno.

Ono za šta je kažnjen je veliki prekršaj. Naime, on i njeg otac, tačnije svekar ove žene, incijala H.H. uznemiravali su je fizički i maltretirali a onda su kao vrhunac, njene eksplicitne fotografije postavili na Facebook sa lažnog profila.

Svi su rekli da je kazna preblaga za njih dvojicu, jer dobili su po 250 eura i zabranom prilaska od jedan kilometar i to samo 3 mjeseca.

Porodica ove žene je ostala šokirana. Nisu mogli da vjeruju da je sud tako odlučio.

Osim toga, nevjenčani suprug je preležao jednu noć u zatvoru i kaznu su mu smanjili za 25 eura a ako plati u roku od sedam dana, kaznu mu smanjuju za 50 posto. Nažalost, i dalje će se raditi loša djela, kada za to kazne nikakve nema.

Facebook Comments
loading...
Shares