Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Umro joj muž, pa se Slavojka udala za svekra: ”Bolje je da spavam s njim, nego sa drugim muškarcem iz sela!” – Apotekica

Prije nekoliko mjeseci kada se saznalo za ovu priču, postala je veliki hit i za kratko vrijeme postala viralna na svim društvenim mrežama. Radi se o ženi kojoj je umro muž, da bi ona poslije nekog vremena udala se za svekra.

Ona živi u blizini Pančeva. Dvije godine nakon što joj je preminuo muž, shvatila je da ne može voditi takav život i da neće da bude sama. Obzirom da nije imala želju biti sa nekim muškarcem iz sela, ona je odlučila da pristane na udaju za svog svekra, odnosno oca preminulog muža.

Priznala je kako je on imao dosta prednosti u odnosu na ostale muškarce, prvesnstveno jer je posjedovalo švicarsku penziju. Ona je time obezbjedila sebi finansije, a njemu pomogla da ne bude sam po stare dane.

Priznaje da je najbitnija motivacija u ovakvim slučajevima, te da tražimo dobrostajeće osobe, bez obzira ako nisu naša generacija. Njen postupak nije prihvaćen od većina osoba, jer nikom nije jasno kako je mogla da se uda za svekra.

Šta vi mislite da li je njena odluka ispravna ili je mogla da pronađe nekog drugog muškarca koji je ima novac? Mislite li da je ovo uredu prema njenom pokojnom mužu!?

Svoje mišljenje pišite nam u komentar!