UHAPŠEN SIN KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Svi osuđuju kriminalce i prijete linčom ako ga puste na slobodu!!! - Apotekica

UHAPŠEN SIN KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Svi osuđuju kriminalce i prijete linčom ako ga puste na slobodu!!!

Kristijan Golubović je javni kriminalac i to priznaje pred svima. Sa Kristijanom su svi probali biti drugovi ali su na kraju loše prošli ako su ga uvrijedili. Kristijan je poznat po mnogo toga i skoro niko se ne usuđuje da priča loše o njemu. Iako je Kristijan u zatvoru i dalje se svi plaše njegovog imena.

 

 

 

 

 

 

Kristijan Golubović je spominjan i u rijalitiju Zadruga 2 zbog Stanije Dobrojević sa kojom je bio dobar drug. Stanija kaže da je Kristijan zaista odličan prijatelj ali samo prijatelj i da su se zbog gluposti posvađali.

Stanija kaže kako je sa Kristijanom u rijalitiju bilo odlično i kako je u njemu vidjela zaštitu. Iako se sa svima svađala dok ju je on podržavao, nije je ništa doticalo. Istakla je da bi voljela sa njim ponovo u rijaliti.

Međutim, problem je njegov stariji sin za kojeg se piše optužnica ista kao i za oca. Isti je mafijaš kao i on i zbog toga će da ide u zatvor.

Kako naučnici dokazuju, djeca iz mafijaške porodice ne mogu da budu dobra djeca. Idu istim putem kao i roditelji i završavaju uglavnom kao i oni.

tako je isto i kod Kristijana Golubovića. Uskoro će izaći na slobodu, a tek onda slijedi spektakl.

Facebook Comments
Shares