UHAPŠEN JE MIKI ĐURIČIĆ! Nakon što je Nadeždi nanio povrede sa štakom i lupio Suzani šamar, priveden je u policiju!!! - Apotekica

UHAPŠEN JE MIKI ĐURIČIĆ! Nakon što je Nadeždi nanio povrede sa štakom i lupio Suzani šamar, priveden je u policiju!!!

Miki Đ. se vratio u rijaliti kako on tvrdi samo zbog Suzane Perović za koju kaže da je mnogo voli. Međutim, ni dan nisu uspjeli da provedu a da se ne posvađaju. Odmah su krenuli da se raspravljaju i nije proveo četiri dana u rijalitiju. U afektu, Suzani je lupio šamar a onda pri izlasku istukao štakama Nadeždu Biljić.

Loading..

 

 

 

 

 

Nadežda je prošle sezone imala aferu sa Mikijem i postojao je snimak njihovih intimnih odnosa u štali, što je mnogo zasmetalo Mikiju. Sada, ni kriva ni dužna, Nadežda je ispostila za svađu.

Miki je optužio Nadeždu za neke gluposti a Nadežda nije znala ni o čemu se radi. Pljunuo ju je tri puta u lice a ona mu lupila šamar, pa ju je on istukao štakama.

Nadežda se savila na pod od bolova a obezbjeđenje je odmah izvelo Mikija. Diskvalifikovan je i kažnjen od 50 hiljada eura kao i nedjeljnjim honorarima a kako saznajemo, odmah po izlasku je i uhapšen.

Roditelji Nadežde su ga odmah tužili i policija ga je privela u stanicu.

Još uvijek nemamo dodatnih informacija o Mikiju ali nije se oglasio ni na Instagramu. Sve je još uvijek u tajnosti. Nadamo se da će Miki da se smiri i izvine ovim ženama. Iako ovome činu nema oprosta.

Facebook Comments
loading...
Shares