Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Udovica Zukorlića kuka na sav glas! Potresnim govorom, rasplakala sve: ”Ko će mi hraniti djecu?” – Apotekica

Smrt beogradskog muftije Muamera Zukorlića potresla je mnoge i ljudi nisu mogli povjerovati u ono što se događa. Ukoliko niste znali, on je bio na Univerzitetu i održavao predavanje, kada mu se slošilo. Odmah je došla hitna pomoć koja je konstatovala smrt.

Iako je pomoć brzo stigla, nisu uspjeli da ga spase, jer je imao srčani udar. Mnogi su komentarisali njegovu smrt, jer je bio jedan od onih koji nikada nije pio alkohol, nikada nije pušio, a tako nas je rano napustio.

Jedini političar koji je prokomentarisao Zukorlićevu smrt bio je Vojislav Šešelj , prilikom gostovanja u jutarnjem programu. On je navekao kako ima dvije teorije koje se odnose na njegovu smrt, a da je jedna od njih kako je Zukorlić otrovan, jer je mnogima smetao, a nisu mu mogli ništa.

Zukorlićeva druga supruga Elma Zukorlić, jako je potrešena sa novonastalom situacijom, a radi kao predsjednica jednog Univerziteta u Srbiji. Ni ona ne može da se pomiri s činjenicom da njenog supruga više nema.

Objavila je neke zajedničke fotografije na društvenim mrežama, kako bi iskazala koliko joj nedostaje. Jučer se pojavila i njena slika na kojoj se vidi kako je podbuhla, od preveliko isplakanih suza.