Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

U spotu Karleuše pojavio se njen brat, a niko nije znao: Pogledajte kako danas izgleda, sve žene lude za njim! – Apotekica

Jelena Karleuša pokušala je da izgradi karijeru kao diva i u tome je uspjela, a sada ima zadatak da održava to na visokom nivou. Ona je oduvijek govorila koliko je porodica važna svakom čojeku i da su obiteljski odnosi nešto posebno što treba da se njeguje.

Mišljenja porodice su joj od velike važnosti, ali u nju ubraja i tetu Danijelu Dmitrović, koja je sestra njene majke Divne. Naročito se posvetila njoj, nakon što joj je majka preminula.

Obzirom na cjelokupnu situaciju, Jelena se povezala i sa sinom teta Danijele, Markom Dmitrovićem, koji Jeleni sada predstavlja jedan od bitnih oslonaca u životu. O njegovom životu nismo imali priliku mnogo da saznamo, ali davno smo mogli da ga vidimo u jednom od Jeleninih spotova.

Naime, on se pojavio u spotu za pjesmu ”Samo za tvoje oči”. Marku se očigledno nije svidjela vrsta muzike koju Jelena pjeva , nego se on okrenuo prema metalu i rocku i počeo njih da pjeva. Oni su danas veoma bliski, često se posjećuju.

Pitanje je samo da li će se uskoro posvađati, obzirom da je Jelena izgradila veliku karijeru , a njemu nije nikako pomogla, iako znamo koliko je trnovit put do vrha.

Pogledajte spot u kojem je Marko se pojavio: