Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Turista iz Njemačke zgrožen cijanama u Dubrovniku: Evo koliko košta Coca Cola! (FOTO) – Apotekica

Nakon što je posjetio Dubrovnik, korisnik koji je jako popularan na društvenoj mreži TiKTok, @jackthebackpacker, odlučio je da pokaže javnosti šta se dešava u Dubrovniku i kakve su tamo cijene osnovnih namirnica.

On je došao iz Berlina i kada je ugledao Dubrovnik bio je oduševljen njime, ali na kraju je ostao razočaran. Nije očekivao da će ovo ovako da se desi, ali čovjek nikada ne može da zna šta ga čeka.

Overview to the old town of Dubrovnik, Croatia

Rekao je kako za sat vremena na parkingu morate da platite 5,5 eura, a ukoliko želite da uzmete dnevnu kartu trebate platiti 65 eura. ”Jako su ljubazni zbog toga”, napisao je on ironično. Dodao je i kako će pokušati da vam uzmu i zadnji novčić, samo kako ni oni zaradili.

Cijene svega su previsoke, tako da ako želite kupiti hamburger on košta 11 eura, pomfrit 5,5 eura, dok jedna coca-cola košta čak 5,3 eura. Prokomentarisao je kako je ovo vidljiva pljačka!

Ukoliko imate želju da se prošetate poznatim zidima i to morate da platite 26 eura. Na kraju je dodao da grad jeste lijep, ali da je preskup te za taj novac možete da odete negdje drugo.