Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Treće dijete dobili Šeherzada i Onur: Njihov dom je za sramotu, pogledajte unutrašnjost.. – Apotekica

Jedan od najpoznatijih turskih parova , privlače veliku pažnju javnosti kako na teritoriji Turske , tako i iz cijelog svijeta. Postali su poznati po seriji koja se emitovala i na našim prostorima, a ubrzo nakon snimanja počela je i njihova ljubavna romansa.

Oni pokušavaju da vode normalan i miran porodični život, kako bi svojoj djeci omogućili i normalno odrastanje. Nisu kao ostali popularni bračni parovi, jer izbjegavaju bilo kakve skandale koji bi mogli da utiču na njihov ugled.

Mogli smo da ih gledamo u ljubavnoj romanski ”Hiljadu i jedna noć” , koja je na malim ekranima emitovana 2006. godine. Jedan su od najpraćenijih parova , iako Halit Ergenc ima 50. godina, a lijepa Berguzar Korel 38. godina.

Prije nekoliko dana bilo je slavlje u njihovom porodičnom dobu, kada je par dobio i treće dijete. Navode kako su porodica i djeca za njih najbitniji i pokušavaju na sve načine da vode normalan život s njima. Svaki slobodan trenutak iskorištavaju da budu zajedno, a ukoliko idu na odmor i to će da urade sa svojom djecom.

Novac ne troše na luksuzne i skupe vile, nego žive u kući koja je pogodna za njihovo porodicu i bez luksuznih stvari. Po njihovim riječima, žele da nauče svoju djecu koje su prave vrijednosti života, a ne da im sve bude servirano na tacni.