Tražim muža Balkanca, dolazim iz Njemačke, imam 38 godina i željna sam ozbiljne veze pa možda se odlučim i za brak: Bogata sam i ne zanima me tuđe bogatstvo! - Apotekica

Tražim muža Balkanca, dolazim iz Njemačke, imam 38 godina i željna sam ozbiljne veze pa možda se odlučim i za brak: Bogata sam i ne zanima me tuđe bogatstvo!

Ova još uvijek ne stara dama, odlučila je da potraži novog muža. Napisala je oglas i nada se uskoro pravom muškarcu. Kaže da dolazi iz Njemačke i to tačnije iz grada Bremena. Otkrila je mnogo detalja o sebi i nadamo se da će ovaj oglas pomoći njenom odabiru.

Loading..

 

 

 

 

 

Prvo što je rekla o sebi jeste da ima 38 godina i da je udovica. Već četiri godine su prošle od kako joj je suprug preminuo. Od njega je naslijedila veliko bogatstvo i želi sada da se skrasi i da neko to sve vodi.

Kaže da trenutno ima 3 velike firme i da se bave proizvodnjom. Svaka firma iznosi preko milion eura a to mnogo vrijedi, samo se i kaže.

Velika joj je želja da upozna nekog Balkanca i da on ima od 34 do 40 godina. Neka je malo i mlađi od nje, ne smeta joj. Naravno da želi i da je fakultetski obrazovan.

Ova žena mnogo nudi ali i traži zauzvrat. Nepismen joj ne treba kao i ne prevarant. Želi nekoga tko je mnogo ozbiljan i želi joj prije svega pomoći pa onda biti i bračni drug.

Nadamo se da će ga uskoro pronaći a vi muškarci pišite u komentare pa možda bas vas odabere.

Facebook Comments
loading...
Shares