TRAGIČNO u Žepču: Dječak je pao u rijeku sa biciklom, zatim je majka pokušala da ga spasi ali su samo izvukli bicikl! - Apotekica

TRAGIČNO u Žepču: Dječak je pao u rijeku sa biciklom, zatim je majka pokušala da ga spasi ali su samo izvukli bicikl!

Desilo se u Žepču u utorak kada je rijeka nabujala i dječak od 6 godina je pao sa biciklom baš u tu ljutu rijeku. U Begovom Hanu kod Žepča, dječak je pao a majka je od tuge skočila za njim. Još uvijek traje potraga a od dječaka ni traga ni glasa.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Lokalna policija tvrdi kako još uvijek traže maloljetnog dječaka ali je mnogo teško. Naime, dječak je sasvim normalno vozio bicikl i odjednom je izgubio ravnotežu i stabilnost, te se prevrnuo u Mračarsku rijeku.

Kako navodi načelnik Policijske uprave, Vladimir Jozinović, majka ovog maloljetnog djeteta je sve gledala. Bilo je užasno gledati kako se dječak tuši i tone u vodi a ona ne može da mu pomogne.

Za dječakom je skočila i majka i nije mogla da ga spasi. Pokušavala je ali nije mogla da ga nađe. Nažalost, dječak još uvijek nije pronađen.

Spasilačka ekipa sve pokušava kako bi ga pronašla ali do sada nema pozitivnih informacija. Bicikl je pronađen ali dječaka nema.

Majka je očajna ali se ipak nada da je pokušao da se spasi. Nadamo se da će uskoro da ga pronađu i da bude sve uredu. Na ušću potoka u rijeku Bosnu su postavili mrežu sa nadom da će prilikom izlaska uspjeti da ga spase, ali za sada nema informacija.

Facebook Comments
loading...
Shares