Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Tanka linija života- Glumica Sloboda Mićalović ima jako težak period u životu! Bolest je dotukla! – Apotekica

Poznati glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, koji već dugo žive u svojoj bajci, i pokušavaju sakriti svim silama privatnost od očiju javnosti. Kako doznajemo glumica Sloboda preležala je Corona-virus, koja ju je skroz oslabila. Zbog bolesti u javnost dugo nije izlazila, ali i buduće planove morala je pomjeriti radi oporavka. Kako i sama ističe nije znala da će oporavak biti toliko dug i da posljedice i dalje osjeti. Glumica ima bolove u prsima, kako kaže brzo se umara i da osjeti nespremnost za bilo kakve poslovne planove.

Ali za nju ima ko brinuti, pažljivi suprug koji joj pruža ogromnu podršku,preuzevši većinski dio obaveza na sebe. Brine o svemu, kući,djeci dok glumica Sloboda bori se sa ovim virusom i izlječenjem.

Sva sreća pa Sloboda nema niti jedan porok i njen oporavak će ići brže. Kroz par dana nadamo se da će glumica ponovo pojaviti se na malim ekranima i obradovati svoju publiku. Trenutno se snima popularna serija ”Tajna vinove loze” u kojoj je glumica Sloboda dobila ulogu.